top of page
  • pia444

Tarjolla muutos- ja palautumisvalmennusta

Päivitetty: 14. toukok.

Kaipaatko muutosta elämääsi?

Muutos on harvoin helppoa, mutta se voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin. Jos tunnet sydämessäsi avoimuutta muutokselle, olen täällä tukemassa sinua matkallasi kohti parempaa elämää.


Opiskelen integratiivista muutos- ja palautumisvalmennusta, ja tarjoan harjoitusvalmennuksia harjoitteluhintaan touko-heinäkuun 2024 aikana. Integraativisesta muutos- ja palautumisvalmennus koulutuksesta olen saanut eväitä traumainformoituun palautumisen, henkisen hyvinvoinnin, itsetuntemuksen ja muutoksen valmentamiseen.


Paikkoja on vielä avoinna, joten ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat lähteä matkalle kohti muutosta ja hyvinvointia. Valmennus koostuu 8 kerran tapaamisista 60 min kerrallaan.

Nyt valmennuspaketti 400 € / 8 tapaamista, 50 € eur kerta sis. alv 24%. Käynnit voi maksaa osissa! (normaalisti 80 € kerta, sis. alv 24%) Ota yhteyttä:

Laita viestiä lomakkeella, jos haluat lisätietoja tai varata paikkasi valmennukseen.

Toimin Tapiolassa Espoossa tai kätevästi etäyhteyden kautta ilman matkarajoituksia. Yhdessä voimme tehdä tästä keväästä uuden alun.


Kuka olen:

Olen Pia Ekström, kognitiivinen terapeutti, tunnelukkovalmentaja/skeematerapeutti, mielenterveys- ja päihdehoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja, tietoisuus- ja läsnäolo-ohjaaja sekä NLP-kouluttaja.


Muutosvalmennus: Matkalla itsetuntemukseen ja unelmiesi elämään


Itsetutkiskelu ja itseymmärrys: Anna itsellesi aikaa tutkia ja ymmärtää omia ajatuksiasi ja tunteitasi syvällisesti. Valmennuksessa opit tunnistamaan mielen kuvioita, jotka ohjaavat päätöksiäsi ja käyttäytymistäsi.

Konkreettiset askeleet tavoitteisiin: Selkeytämme yhdessä tavoitteesi ja luomme selkeät, saavutettavat askelmerkit niiden toteuttamiseksi. Käytämme tähän erilaisia ajatuksia selkeyttäviä työkaluja

Voimavarat ja motivaatio: Löydä sisäiset ja ulkoiset resurssit, jotka tukevat sinua matkallasi. Valmennuksessa keskitymme vahvistamaan resilienssiäsi ja rohkeuttasi kohdata uudet haasteet.

Tuki muutoksen matkalla: Saat henkilökohtaista ohjausta ja tukea jokaisessa muutosprosessin vaiheessa. Koko valmennuksen ajan olen tukenasi, auttaen sinua pysymään polullasi.


Palautumisvalmennus: Hallitse stressiä ja palauta mielenrauhasi


Tehokas stressinhallinta: Opettele tunnistamaan stressireaktiosi ja kehitä räätälöityjä keinoja niiden hallintaan. Valmennuksessa käytämme erilaisia harjoituksia ja työkaluja  stressin lievittämiseksi. Opit ottamaan ne käyttöön arjessasi.

Unen laadun parantaminen ja palautuminen: Tutustu unen ja palautumisen merkitykseen hyvinvointiisi ja hermostosi tasapainoon.

Elämän tasapaino: Autan sinua löytämään oikean tasapainon työn, perheen ja itsesi välillä. Opi rajoittamaan ylikuormitusta ja nauttimaan jokapäiväisestä elämästäsi enemmän.

Palautumistyökalut käyttöösi: Tarjoan sinulle erilaisia työkaluja ja menetelmiä, jotka tukevat kehon ja mielen palautumista ja edistävät pitkäaikaista hyvinvointia.


Muutos- ja palautumisvalmennus nyt harjoittelijahintaan. Varaa heti!

Integratiivinen muutosvalmennus ja sen tarjoamat edut sinulle


Integratiivinen muutosvalmennus tarjoaa sinulle monia henkilökohtaisia hyötyjä. Ensinnäkin, valmennus vahvistaa suhdettasi itseesi, mikä näkyy parantuneena kykynä hyväksyä ja arvostaa itseäsi. Opit asettamaan terveitä rajoja ja ilmaisemaan itseäsi aidosti.

Lisäksi valmennus kehittää kykyäsi haastaa oma mukavuusalueesi ja rohkeuttasi tehdä päätöksiä, jotka vastaavat henkilökohtaisia arvojasi. Tämä prosessi auttaa sinua tunnistamaan, mitkä asiat ovat vaikutuspiirissäsi ja opettaa sinua hyväksymään ne asiat, joihin et voi vaikuttaa. Valmennuksen myötä elämänlaatusi paranee merkittävästi. Parantunut tietoisuus, sisäinen rauha, selkeys ja rohkeus johtavat lisääntyneeseen onnellisuuteen ja tekevät unelmiesi toteuttamisesta aiempaa todennäköisempää.

Palautumisvalmennuksen tarjoamat hyödyt sinulle


Palautumisvalmennus on suunniteltu tukemaan sinua pyrkimyksissäsi hallita stressiä ja parantaa henkilökohtaista palautumistasi. Valmennuksen kautta kehität kykyäsi selviytyä haastavista tilanteista, lisäät itsetuntemustasi ja vahvistat yhteyttäsi omaan kehoosi.

Näiden taitojen kehittyminen johtaa suurempaan tyytyväisyyden tunteeseen, parantuneeseen hyvinvointiin ja kohentuneeseen elämänlaatuun. Koet usein merkittäviä parannuksia omassa jaksamisessasi ja kyvyssäsi nauttia elämästä.

Kokonaisuudessaan sekä integratiivinen muutosvalmennus että palautumisvalmennus tarjoavat sinulle välineitä, joilla voit parantaa elämäsi laatua ja saavuttaa henkilökohtaisia tavoitteitasi tehokkaammin ja tyydyttävämmin.

112 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page